Het kabinet heeft op 21 april 2020 besloten dat de maatregelen, die wegens de uitbraak van het Corona virus tot 28 april 2020 van kracht waren, verlengd worden tot 20 mei 2020. Als fysiotherapeut vallen wij onder de contactberoepen, waardoor wij nog steeds beperkt worden in de uitvoering van ons beroep.  Wij vinden het heel vervelend dat wij niet de zorg kunnen bieden, die u van ons gewend bent, maar veiligheid voor u, voor ons en onze gezinsleden staat nog steeds op nummer 1.

De volgende maatregel blijft gelden.
Patiënten waarbij duidelijk bewezen is, dat zij door niet behandeld te worden, onomkeerbare gezondheidsschade oplopen, mogen door ons behandeld worden. Maar nog steeds met inachtneming van 1,5 meter afstand of met het gebruik van chirurgisch mondmasker een beschermingsjas en handschoenen.

Ondanks alle maatregelen willen wij u nog steeds zo goed mogelijk blijven begeleiden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in beweging blijft en zijn/haar oefenschema thuis kan blijven uitvoeren. In de afgelopen weken is er gebleken dat er goed bewogen wordt. Waar sommige patiënten meedoen met ‘Nederland in Beweging’ neemt de ander een keer extra de trap per dag, of wandelt een stukje buiten. Voor iedereen geld, ga zo door!  Wij zijn trots op u!

Wij zijn elke dag van 8.30 tot 10.00 in de praktijk aanwezig voor telefonische vragen en advies. Mocht u verandering in het klachtenpatroon of nieuwe/andere klachten gekregen hebben, neem dan contact met ons op! U kunt ons natuurlijk ook bellen als u vragen heeft over uw oefenschema, of als u advies wilt over nieuwe oefeningen.

Wilt u liever een videoconsult inplannen, waarbij wij gebruik kunnen maken van video bellen en met u mee kunnen kijken tijdens de oefeningen, dan kan dat. Het videoconsult wordt vergoed door de verzekeraar.

Mocht het niet gelukt zijn om ons tussen 8.30 en 10.00 te bellen, spreek dan onze voicemail in. Noem daarbij duidelijk uw naam, de manier waarop we u kunnen bereiken en de klachten waarvoor u belt. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook per mail bereiken op info42@fysiotherapiemaasboulevard.nl of via WhatsApp op nummer 06 30278111.

De periode tot 20 mei gebruiken wij, om ons te scholen in het behandelen van patiënten die genezen zijn van Corona, zodat wij ook deze patiënten een goede behandeling kunnen geven.

Rest ons nog nogmaals te zeggen, dat wij hopen dat u en de naasten om u heen gezond blijven! Alleen samen kunnen wij het corona virus onder controle krijgen.

Met vriendelijke groet,    Mieke Boertien, Wilmi van Harten, Mariëlle Vleugels en Jasper Borsje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *