Heeft u binnenkort een afspraak bij ons in de praktijk? Dan vragen wij u om vanaf heden een mondkapje te dragen in de wachtruimte en tijdens de behandeling.

In de oefenruimte, waar de 1,5 meter regel goed gehandhaafd kan blijven, kan in overleg met uw behandelend fysiotherapeut hiervan worden afgeweken.

Het COVID-19-virus, leidt inmiddels tot een groter aantal besmettingen dan verwacht. Dit heeft consequenties voor alle plekken waar veel contact tussen mensen is. Ook de fysiotherapiepraktijk is een plek waar veel kwetsbare mensen bij elkaar komen. Het is van het grootste belang dat de (fysiotherapeutische)zorg beschikbaar blijft.

Wij doen ons uiterste best om binnen de praktijk een veilige omgeving te bieden. Wij maken de behandelbank, stoelen, deurkrukken en desinfectie apparaat na elke patiënt schoon. Tevens maken wij gebruik van mondkapjes om onszelf en onze gezinsleden te beschermen.

Gelukkig bellen of mailen patiënten vaak als zij verkouden zijn, koorts hebben, keelpijn hebben of in contact geweest zijn met een besmet persoon. Helaas komt het soms toch nog voor dat patiënten pas na afloop van de behandeling melden dat zij een besmet familielid hebben. Wij vragen u met klem om in deze situatie de afspraak af te bellen of een mail te sturen. Wij snappen dat het heel vervelend is om niet behandeld te kunnen worden, maar veiligheid staat momenteel echt op nummer 1. Daarom vragen wij u ook om een mondkapje te dragen.

De reeds geldende regels blijven bestaan. Kom maximaal 5 min voor de afgesproken tijd, desinfecteer uw handen in de wachtkamer en kom alleen. In het uitzonderlijke geval van kinderen onder de 14 jaar, die in behandeling zijn, mag er een ouder of begeleider meekomen.  

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijk groet.

Mieke Boertien, Wilmi van Harten en Mariëlle Vleugels.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *