Per 01-01-2023 is Wilmi van Harten, na vele jaren werkzaam geweest te zijn als fysiotherapeut uitgetreden uit de maatschap en is Mariëlle Vleugels toegetreden tot de Maatschap van Fysiotherapie Maasboulevard. De nieuwe maatschap wordt vanaf 01-01-2023 gevormd door Mieke Boertien-Zwiers en Mariëlle Vleugels.

Wij nemen nog niet gelijk afscheid van Wilmi.

Wilmi blijft voor ons in de praktijk de patiënten Gecombineerde Leefstijl Interventie programma COOL begeleiden en is daarnaast werkzaam als waarnemer.

Mariëlle is al geruime tijd werkzaam in de praktijk en een bekend gezicht voor al onze patiënten.

Tot en met november 2022 was Mariëlle actief als topsporter in Nederlands softbalteam. In de afgelopen jaren heeft Mariëlle, vanuit haar achtergrond uit de topsport ,veel kennis opgedaan met betrekking tot sport-gerelateerde klachten, maar ook als trainer/coach binnen de softbalsport.

Onlangs heeft Mariëlle de opleiding voor Leefstijl coach gedaan en op dit moment begeleid ze ook patiënten die deelnemen aan het Gecombineerde Leefstijl Interventie programma COOL.

In de praktijk heeft Mariëlle tot nu veelal schouderklachten, lage rugklachten en heup, knie en enkelklachten behandeld. Met de ervaringen als bovenhandse sporter en na het schrijven van een scriptie omtrent schouder gerelateerde klachten is het haar ambitie om toe te treden tot het schoudernetwerk en in de toekomst de schouderspecialist uit de regio te kunnen worden.

Mieke is sinds november 2022 door omstandigheden niet werkzaam in de praktijk. Haar werkzaamheden als bekkenfysiotherapeut kunnen helaas op dit moment niet plaatsvinden in onze praktijk. Wilmi is bereid gevonden om voor onbepaalde tijd alle zwangere patiënten en oedeemtherapie patiënten te behandelen totdat Mieke weer kan gaan starten met werken in de praktijk.

Wij hebben er veel zin in en hopen u snel in de praktijk te zien.

Mieke en Mariëlle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *