De minister heeft op 31 maart 2020 besloten dat de maatregelen die, wegens de uitbraak van het coronavirus tot 6 april 2020 van kracht waren, verlengd worden tot 28 april 2020.

Wij blijven geopend, maar de behandeling zal in deze periode voornamelijk op afstand, via telefonisch of videoconsult, gebeuren.

Nieuwe patiënten, die met spoed door ons gezien moeten worden, kunnen alleen in overleg met de verwijzer door ons behandeld worden. maar dan nog met inachtneming van 1,5 meter afstand of met het gebruik van chirurgisch mondmasker, een beschermingsjas en handschoenen.

Nieuwe patiënten die niet met spoed gezien hoeven te worden en niet kunnen wachten tot 28 april,  kunnen gebruik maken van een telefonisch of videoconsult. Tijdens dit consult brengen wij de klachten in kaart en geven advies/oefeningen mee. Het telefonisch/videoconsult wordt vergoed door de verzekeraar.

Als u lichamelijke klachten heeft/advies nodig heeft of een telefonisch/videoconsult wilt inplannen, kunt u ons op de volgende manieren bereiken:

Wij zijn elke dag van 8.30 tot 10.00 in de praktijk aanwezig om vragen te beantwoorden of een telefonisch/videoconsult in te plannen.

Mocht het niet gelukt zijn om ons tussen 8.30 en 10.00 te bellen, spreek dan onze voicemail in. Noem daarbij duidelijk uw naam, de manier waarop we u kunnen bereiken en de klachten waarvoor u belt. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook per mail bereiken op info42@www.fysiotherapiemaasboulevard.nl of via WhatsApp op nummer 06 30278111.

Rest ons nog nogmaals te zeggen, dat wij hopen dat u en de naasten om u heen gezond blijven!  Alleen samen kunnen wii het coronavirus onder controle krijgen.

Met vriendelijke groet,

Mieke Boertien, Wilmi van Harten, Mariëlle Vleugels en Jasper Borsje.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *