In de praktijk werken 4 fysiotherapeuten, elk met hun eigen specialisatie. Wij vinden het belangrijk om samen met u, een behandeling op maat op te stellen. Wij stellen ons graag aan u voor:  

 

Wilmi van Harten is algemeen fysiotherapeut, oedeemfysiotherapeut en sportfysiotherapeut. Wilmi begeleid de Gecombineerde Leeftstijl Interventie (GLI)  Wilmi is na jaren als praktijkeigenaar gewerkt te hebben, nu als waarnemer verbonden aan de praktijk. 

 Mieke Boertien (praktijkeigenaar) is algemeen fysiotherapeut, bekkenfysiotherapeut/kinderbekkenfysiotherapeut,  oedeemfysiotherapeut en behandeld patiënten middels fascietechnieken. Mieke is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.
 
Mariëlle Vleugels (praktijkeigenaar ) is algemeen fysiotherapeut en u kunt bij Mariëlle ook terecht voor Dry Needling en Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). Mariëlle is aanwezig van maandag tot vrijdag.
 
Trudy Horden is algemeen fysiotherapeut, sportfysiotherapeut en manueel therapeut. Trudy werkt op maandag en vrijdag. 
 
 

Wilmi van HartenBIG registratie nr: 69033780304 

Ik ben in 1982 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Haagse Hogeschool voor Lichamelijke Opvoeding en Fysiotherapie. Na anderhalf jaar in diverse praktijken te hebben waargenomen, ben ik in 1984 samen met twee collega’s de maatschap voor fysiotherapie Schmidt, van Harten & Eversdijk in Brielle begonnen. (Wij waren op dat moment qua leeftijd de jongste fysiotherapeuten in Nederland die met elkaar een maatschap begonnen) In 1987 is deze maatschap opgeheven.

Naast algemeen fysiotherapeut ben ik ook sportfysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut.

In 1999 heb ik de opleiding sportfysiotherapie afgerond, in 2012 gevolgd door de opleiding Master physical therapy in sports.

In 2003 heb ik de opleiding manuele lymfedrainage en oedeemtherapie gevolgd. Daarna heb ik de modules oedeemtherapie bij borstkanker, het aanmeten van therapeutisch elastische kousen en lymfetaping gevolgd.

In 2015-2016 heb ik bij het Nederlands Paramedisch Instituut de volledig leerlijn oncologie gevolg.

Via het Nederlands Paramedische Instituut en via de Hogeschool Rotterdam heb ik de beweegprogramma`s COPD, Coronaire insufficiëntie en hartfalen, Artrose, Diabetes en Oncologie van het KNGF gevolgd.

Sinds 2008 ben ik lid geweest van ParkinsonNet.

Sinds begin 2020 ben ik klaar met de opleiding leefstijlcoach.  Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor Fysiotherapeuten met als doel het kunnen aanbieden van Leefstijlcoach programma’s, waaronder de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI).

Mijn werk is mijn hobby, maar daarnaast zijn mijn andere hobby’s sport (hardlopen, zwemmen en bij goed weer een mooie fietstocht op de racefiets maken) en reizen (veel van de wereld zien en andere culturen leren kennen).

Op 4 januari 1988 ben ik gestart met Fysiotherapie van Harten, een éénmanspraktijk voor fysiotherapie in de nieuwe wijk Schenkel in Spijkenisse. (In 1997 is Mieke Boertien in de praktijk komen werken en in 2011 zijn Wilmi en Mieke een maatschap begonnen. De praktijknaam is toen veranderd in Fysiotherapie Maasboulevard)

Op 1 januari 2023 heb ik het stokje overgedragen aan Mariëlle. Zij is nu samen met Mieke praktijk eigenaar. 

Momenteel behandel ik voor onbepaalde tijd de zwangeren patiënten en oedeemfysiotherapie patiënten in de praktijk.

Mieke Boertien. BIG registratie nr: 49044633204

Ik ben in 1996 afgestuurd als algemeen fysiotherapeut. In 1997 ben ik in Spijkenisse begonnen met werken in de praktijk van Wilmi. Na diverse opleidingen omtrent zwangerschap en bekkenbodemklachten ben ik in 2007 afgestudeerd 
als bekkenfysiotherapeut. In 2011 is de maatschap met Wilmi tot stand gekomen en kregen wij ons nieuwe pand aan de Zoom.
 
In 2013 is er qua specialisatie ook de opleiding kinderbekkenfysiotherapie bij gekomen. In de praktijk behandel ik van jong tot oud, wat het werken erg leuk maakt. Klachten op kinderleeftijd komen namelijk ook vaak terug als je ouder wordt!
In januari 2020 heb ik de opleiding oedeemfysiotherapeut behaald en richt ik mij binnen de oedeemfysiotherapie met name op het oedeem in buik/schaamstreek/benen, welke is ontstaan na een urologische of gynaecologische operatie. 
 

Daarnaast heb ik de opleiding fascie techniek gedaan en de cursus stuitmobilisatie volgens de methode Nimoc. Naast mijn werk loop ik  hard en maak graag mooie reizen met mij gezin.

 Marielle Vleugels.  BIG registratie nr: 39921923904
 
In 2016 ben ik aan de Hogeschool van Rotterdam Fysiotherapie afgestudeerd en heb ik mijn Bachelor of Science behaald.

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Maasboulevard en heb ik mij verder verdiept in schouderproblematiek, het trainen van patiënten bij Core/Gluteus klachten en Dry Needling.

Mijn grote passie en sport is Softball! Ik heb jaren in het Nationaal Softbalteam gespeeld. Ook ben ik al zeker 8 jaar als Trainer/Coach bezig binnen mijn sport, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan in het bestuderen en analyseren van houding en bewegingsgedrag van verschillende sporters.

In de praktijk heb ik tot nu veelal schouderklachten, lage rugklachten en heup, knie en enkelklachten behandeld. Met de ervaringen als bovenhandse sporter en na het schrijven van een scriptie omtrent schouder gerelateerde klachten is het mijn ambitie om toe te treden tot het schoudernetwerk en in de toekomst de schouderspecialist uit de regio te kunnen worden.

Als fysiotherapeut wil ik graag patiënten helpen en stimuleren om gezond en bewust te bewegen, voor een optimale gezondheid.

Trudy Horden.  BIG registratie nr: 89061191004

 

Met ingang van 1 september werk ik bij Fysiotherapie Maasboulevard.  Ik ben fysiotherapeut-sportfysiotherapeut en manueel therapeut.  De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van (sport)blessures. Ook ben ik zelf actief in de atletiek sport.
 
Mijn passie is het begeleiden van patiënten binnen de orthopedische revalidatie en ik heb veel sporters begeleid van recreatief tot (topsport). 
 
In 2009 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut en behandel  o.a. klachten aan de wervelkolom. Ook voor Dry Needling kunt u bij mij terecht. Ik ben aanwezig op maandag en vrijdag