In de praktijk werken 4 fysiotherapeuten, elk met hun eigen specialisatie. Wij vinden het belangrijk om samen met u, een behandeling op maat op te stellen. Wij stellen ons graag aan u voor:  

 

Wilmi van Harten. Wilmi begeleid de Gecombineerde Leeftstijl Interventie (GLI)  Wilmi is na jaren als praktijkeigenaar gewerkt te hebben, nu als waarnemer verbonden aan de praktijk. 

 Mieke Boertien (praktijkeigenaar) is algemeen fysiotherapeut, bekkenfysiotherapeut/kinderbekkenfysiotherapeut,  oedeemfysiotherapeut en behandeld patiënten middels fascietechnieken. Mieke is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.
 
Mariëlle Vleugels (praktijkeigenaar ) is algemeen fysiotherapeut en u kunt bij Mariëlle ook terecht voor Dry Needling en Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). Mariëlle is aanwezig van maandag tot vrijdag.
 
Trudy Horden is algemeen fysiotherapeut, sportfysiotherapeut en manueel therapeut. Trudy werkt op maandag en vrijdag. 
 
 

Wilmi van HartenBIG registratie nr: 69033780304 

 

Sinds begin 2020 ben ik klaar met de opleiding leefstijlcoach.  Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor Fysiotherapeuten met als doel het kunnen aanbieden van Leefstijlcoach programma’s, waaronder de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI).

 

Mieke Boertien. BIG registratie nr: 49044633204

Ik ben in 1996 afgestuurd als algemeen fysiotherapeut. In 1997 ben ik in Spijkenisse begonnen met werken. Na diverse opleidingen omtrent zwangerschap en bekkenbodemklachten ben ik in 2007 afgestudeerd als bekkenfysiotherapeut. 
 
In 2013 is er qua specialisatie ook de opleiding kinderbekkenfysiotherapie bij gekomen. In de praktijk behandel ik van jong tot oud, wat het werken erg leuk maakt. Klachten op kinderleeftijd komen namelijk ook vaak terug als je ouder wordt!
 
In januari 2020 heb ik de opleiding oedeemfysiotherapeut behaald en richt ik mij binnen de oedeemfysiotherapie met name op het oedeem in buik/schaamstreek/benen, welke is ontstaan na een urologische of gynaecologische operatie. 
 

Daarnaast heb ik de opleiding fascie techniek gedaan en de cursus stuitmobilisatie volgens de methode Nimoc. Naast mijn werk loop ik  hard en maak graag mooie reizen met mij gezin.

 Marielle Vleugels.  BIG registratie nr: 39921923904
 
In 2016 ben ik aan de Hogeschool van Rotterdam Fysiotherapie afgestudeerd en heb ik mijn Bachelor of Science behaald.

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Maasboulevard en heb ik mij verder verdiept in schouderproblematiek, het trainen van patiënten bij Core/Gluteus klachten en Dry Needling.

Mijn grote passie en sport is Softball! Ik heb jaren in het Nationaal Softbalteam gespeeld. Ook ben ik al zeker 8 jaar als Trainer/Coach bezig binnen mijn sport, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan in het bestuderen en analyseren van houding en bewegingsgedrag van verschillende sporters.

In de praktijk heb ik tot nu veelal schouderklachten, lage rugklachten en heup, knie en enkelklachten behandeld. Met de ervaringen als bovenhandse sporter en na het schrijven van een scriptie omtrent schouder gerelateerde klachten is het mijn ambitie om de schouderspecialist uit de regio te kunnen worden.

Als fysiotherapeut wil ik graag patiënten helpen en stimuleren om gezond en bewust te bewegen, voor een optimale gezondheid.

Trudy Horden.  BIG registratie nr: 89061191004

 

Met ingang van 1 september werk ik bij Fysiotherapie Maasboulevard.  Ik ben fysiotherapeut-sportfysiotherapeut en manueel therapeut.  De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van (sport)blessures. Ook ben ik zelf actief in de atletiek sport.
 
Mijn passie is het begeleiden van patiënten binnen de orthopedische revalidatie en ik heb veel sporters begeleid van recreatief tot (topsport). 
 
In 2009 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut en behandel  o.a. klachten aan de wervelkolom. Ook voor Dry Needling kunt u bij mij terecht. Ik ben aanwezig op maandag en vrijdag